Johan Linnarsson
Kreativa helhetslösningar

Johan Linnarsson

Jag sätter kunden och användarupplevelsen i första rummet.

Start | Portfolio

Video

Det är så roligt att få arbeta med animationer och videoproduktioner. Jag klipper filmer i Premier Pro och skapar animationer med After Effects. Behöver ljudet justeras på något vis så gör jag det med Audition. Men självklart arbetar jag även med Photoshop och Illustrator, då det är viktiga programvaror som kompleterar.

Grafisk form

När jag arbetar med grafisk formgivning, så arbetar jag främst i programvarorna Photoshop och illustrator. Nedanför hittar ni exempel på grafiska produktioner.

Logotyper

Här hittar ni ett par exempel på logotyper som jag formget.

Webbprojekt

Jag har mångårig erfarenhet av att jobba med webbprojekt i olika former. Allt från att bygga egna sajter med WordPress som publiceringsystem, till att arbeta med personalisering, konverteringsoptimering samt dataanalys. Nedanför hittar ni exempel på vad jag utvecklat. I många fall har jag även varit delaktig med att framställa det grafiska innehållet och även webbsidornas övergripande design.

Appar

Jag har erfarenhet av att arbeta som produktägare. Här jag ansvarat för leveransen av e-tidningsappar för Stampen Medias samtliga nyhetstidningar. Där titlar som Göteborgs-Posten, Hallandsposten, Bohusläningen och TTELA ingår. Har kravställt appar för webb, iOS/iPadOS samt Android.